Info.

A lehetőség kapujában

 

Nem is emlékszem rá, de mesélték, hogy hamar kezdtem. Járni is alig bírtam, de a lábbal hajtós, műanyag motorommal száguldoztam lefele Budapest legmeredekebb lejtőin. Alig telt el pár év, azon kaptam magam, hogy az emberfeletti munka eredményeként, amit a családom és közeli ismerősök fektettek abba, hogy motorozhassak, megkezdtem a nemzetközi pályafutásom. 

12 éves korom óta járom körbe a világot és versenyzem a legnívósabb bajnokságokban, elismert pilóták ellen. Hamar megtanultam, hogy a tehetség kevés ahhoz, hogy sikert érjek el ebben a sportban. Magyarországról érkezve nagyon nehéz olyan csapat színeiben versenyezni, ahol kiemelkedő eredményeket lehet elérni, ezért élsportolóként folyamatosan arra készülök, hogy a megfelelő pillanatban a csúcsformámat hozzam. A háttérben is kemény munka folyik, egy komplex menedzsment, a Sport and Events Academy foglalkozik immár 10 éve a sportpályafutásom építésével. A sok befektetett idő és energia kifizetődik, a szakágban jelenleg egyedüliként képviselem Magyarországot világbajnoki versenysorozaton. 

A motorozáson túl szeretem kipróbálni magam sok más sportban és helyzetben, az egészséges életmód pedig elengedhetetlen számomra. Úgy gondolom, hogy a sport megtanít mindenre. Ahogy az a versenyzésben, úgy a pályán kívül is nagyon fontos az alázat és a tudatos karrierépítés, illetve a példamutatás a fiatalabb generáció számára. 

Most itt van egy remek lehetőség, hogy újabb szintre léphessek. Hosszú évek után, amik során folyamatosan csapatot és kategóriát kellett váltanom, tavaly megkezdtem az angol CIA Landlord Insurance Honda csapattal a közös munkát és a folyamatos pontszerzések és egy top10-es eredmény után folytatjuk 2019-ben is az együttműködést. Remekül kezdődött a szezon, egyből egy 8. pozícióval nyitottam a szezont...

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

ÍRJ NEKEM! 

Sebestyén Peti

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon